Verloopstukken voor o.a. universele uitlaten

Verloopstukken

Als u een einddemper of een ander demper onder uw auto wil monteren kan het zijn dat de diameter van de demper en de uitlaat niet overeenkomen. Om dit probleem op te lossen bieden wij verloopstukken aan. Deze verloopstukken zorgen er voor dat de demper en uitlaat aan elkaar passen. De verloopstukken zijn dus ideaal om twee buizen met verschillende diameter aan elkaar te koppelen.

Bij EPS Uitlaten kunnen alle verloopstukken gemaakt worden met een buisdiameter vanaf 38 mm (1,5”) tot 76,2 mm (3”). In praktijk betekent dit dat voor alle gangbare auto- en motorfietsuitlaten een verloopstuk leverbaar is.

Wilt u een verloopstuk bij ons bestellen? Stuurt u dan een email naar info@uitlaten.com met de volgende gegevens:

- Materiaal verloopstuk: RVS of staal

- Lengte van het volledig benodigde verloopstuk (L)

- Lengte van de ingang (LI)

- Ingangsdiameter inwendig (II) of Ingangsdiameter uitwendig (IU)

- Lengte van de uitgang (LU)

- Uitgangsdiameter inwendig (UI) of Uitgangsdiameter uitwendig (UU)

Hieronder ziet u een tekening met een verloopstuk van 51mm met daarbij aangegeven welke gegevens nodig zijn voor het maken van het juiste verloopstuk.

Heeft u naar aanleiding van de genoemde informatie nog vragen? Of wilt u een verloopstuk bestellen dat buiten de bovenstaande afmetingen valt?

Aarzel dan niet om via email of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn dinsdag t/m zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur te bereiken op 0598-350335 of via info@uitlaten.com.