Active Sound in Perfection - EPS Uitlaten

Maxhaust Soundbooster

Met het Maxhaust Active Sound System klinkt uw auto als een sportwagen met een V8 motor! Het systeem produceert realistisch en futuristisch geluid gebaseerd op bijvoorbeeld de snelheid van de motor. Of het gaat om een diesel, benzine of elektrische auto; het systeem kan achteraf overal worden ingebouwd!

14 artikelen  


Hoe werkt de technologie?

Via de CAN-BUS in uw auto leest de Sound Booster alle relevante informatie, zoals snelheid en stand van het gaspedaal, verwerkt deze realtime en geeft deze door aan de geluidsmodule.

Afhankelijk van het type/merk auto kunnen bestaande knoppen in de auto gebruikt worden om het systeem aan te sturen. Hierbij wordt bijvoorbeeld de cruise control, of comfort/eco/sport knop gebruikt.

Daarnaast is het ook mogelijk om het systeem aan te sturen via de app. Uiteraard mag u dit enkel gebruiken als u zelf niet aan het rijden bent!

De geluiden in Maxhaust worden speciaal ontwikkeld. De engineers ontwikkelen realistische geluiden gebaseerd op echte opnames van de beste motoren!

Wat zijn de mogelijkheden qua speakers?

De set bestaat standaard uit 1 speaker. Deze speaker geeft een rijk geluid die eventueel boven de 100dB ingesteld kan worden, indien nodig of gewenst. Is dit niet voldoende geluid? Dan is het mogelijk de set uit te breiden met nog maximaal drie speakers. 1) De Deep Speaker zorgt voor meer volume en een betere verdeling van het geluid. 2) De High Speaker reproduceert de hoge tonen beter en geeft een extra boost aan het bestaande geluid. 3) De Vibration Speaker verspreidt de geluidsgolven door de motorkap en reduceert hierdoor het bekende geluid van diesel motoren. De geluidsgolven zorgen voor een discreet geluid in het interieur van de auto.

Speaker vergelijking

Deep Speaker

High Speaker

Vibration Speaker

Montageplek

Bodem auto of kofferbak ruimte

Onderkant en/of motorruimte

Motorkap

Meegeleverd in de set

Ja, maar ook geschikt als extra speaker

Nee

Nee

Geschikt voor

Basis geluid, lage en medium geluiden

Misfire / hoge tonen

Diesel auto's

Geluid / volume

120dB

130dB

70dB

Maten

∅: 261mm B: 216mm H:149mm

∅: 114mm B: 90mm H:78mm

∅: 67mm B: 84mm H:38mm

Gewicht

2150g

1090g

238g

Demo

Play

Play

Play