Active Sound in Perfection - EPS Uitlaten

Active sound in perfection

Met het Maxhaust Active Sound System klinkt uw auto als een sportwagen met een V8 motor! Het systeem produceert realistisch en futuristisch geluid gebaseerd op bijvoorbeeld de snelheid van de motor. Of het gaat om een diesel, benzine of elektrische auto; het systeem kan achteraf overal worden ingebouwd!


Hoe werkt de technologie?

Via de CAN-BUS in uw auto leest de Sound Booster alle relevante informatie, zoals snelheid en stand van het gaspedaal, verwerkt deze realtime en geeft deze door aan de geluidsmodule.

Afhankelijk van het type/merk auto kunnen bestaande knoppen in de auto gebruikt worden om het systeem aan te sturen. Hierbij wordt bijvoorbeeld de cruise control, of comfort/eco/sport knop gebruikt.

Daarnaast is het ook mogelijk om het systeem aan te sturen via de app. Uiteraard mag u dit enkel gebruiken als u zelf niet aan het rijden bent!

De geluiden in Maxhaust worden speciaal ontwikkeld. De engineers ontwikkelen realistische geluiden gebaseerd op echte opnames van de beste motoren!


Wat zijn de mogelijkheden qua speakers?

De set bestaat standaard uit 1 speaker. Deze speaker geeft een rijk geluid die eventueel boven de 100dB ingesteld kan worden, indien nodig of gewenst. Is dit niet voldoende geluid? Dan is het mogelijk de set uit te breiden met nog maximaal drie speakers. 1) De Deep Speaker zorgt voor meer volume en een betere verdeling van het geluid. 2) De High Speaker reproduceert de hoge tonen beter en geeft een extra boost aan het bestaande geluid. 3) De Vibration Speaker verspreidt de geluidsgolven door de motorkap en reduceert hierdoor het bekende geluid van diesel motoren. De geluidsgolven zorgen voor een discreet geluid in het interieur van de auto.

Speaker vergelijking

Deep Spealer High Speaker Vibration Speaker
Montageplek Bodem auto of kofferbak ruimte Onderkant en/of motorruimte Motorkap
Meegeleverd in de set Ja, maar ook geschikt als extra speaker Nee Nee
Geschikt voor Basis geluid, lage en medium geluiden Misfire / hoge tonen Diesel auto's
Geluid / volume 120dB 130dB 70dB
Maten
∅: 261mm
B: 216mm
H:149mm
∅: 114mm
B: 90mm
H:78mm
∅: 67mm
B: 84mm
H:38mm
Gewicht 2150g 1090g 238g
Demo PlayPlayPlay